Blue Sky




I'm Aimi . 14 years old . Thanks coming :) Leave a word .




Older Post | Newer Post
Holiday :D
Monday, December 2, 2013 | 12:45 PM | 0COMMENTS



Assalamualaikum . Aku tahu sekarang dah lewat tapi aku tak boleh tidur lagi . Cuti sekolah ni boring sangat tapi kena lalui dengan baik . Insyaallah :D Rindu kawan . Rindu sangat . Sekolah tak rindu . Rindu nak kacau kawan . Rindu nak usha orang kat sekolah . Rindu segalanyaa :D *kesat air mata .

Sepanjang cuti diisi dengan benda yang kureng berfaedah . Mama cakap cuti ni buat pipi macam kuih pau . Haha . Well . Kerja math tak buat lagi . Aku malas lah :) Malas gilaaa . Btw , cuti ni rasa dihargai oleh kawan-kawan . Kan? kan ? Ainin , Kak yong , Wani , Adriana selalu jugak call aku . Hehe :D Bangga depa ingat jugak kat aku . Terharuuu :'( Tahun depan PBSMR candidate :D Teqa PBS pon dah pening kepala . Yang best tu time bahas :) Lala . Walaupun semua game yang aku main tu kalah , tapi aku tak kisah pon sebenarnya . Janji aku happy dapat rasa bahas . Betapa penatnya nak bahas semua orang tu . Kalau orang jenis pendiam memang tak boleh masuk :D Better try kan :) Tak merasa hamper lah .

Cuti macam tak pergi mana-2 pon . Mama ngan abah sibuk gila . Mencari rezeki lah katakan . Okaylah . Saya paham . Tahun depan saya dah tua . Dapat juniour lagi :) Boleh buli . Haha . Tak lah. Kita nak jadi budak baik tahun depan . Insyaallah . Doalah aku mampu berubah . Jahil lagilah diri ni . Target nak siapkan nota semua ni . Taktau lah jadi ke tak . Usaha jelah :) Itu saja yang nak ditulis . Sekali lagi SAYA RINDUU KAWANNNNN *sadface . Assalamualaikum .