Blue Sky




I'm Aimi . 14 years old . Thanks coming :) Leave a word .




Older Post | Newer Post
Sweetheart :)
Sunday, May 5, 2013 | 3:02 AM | 0COMMENTS


Assalamualaikum . Wah sekian lama tak mengembara blog , harini ni nak spent time untuk blog . Okay , this is about DIA . Siapa DIA ? DIA la . Hehe . Whatever la tapi esok birthday dia tu . Terfikir juga nak bagi apa . Tapi tak kisah la . Esok kan birthday dia so , harini aku tak mai layan dia . Kita tengok dan lihat what happend hari ni . Tepat kol 12 satgi kita nak suprise kan dia :) Hehe suka kan aku buat camni . Now , apa yang aku nak bagi kat dia esok ni ? Takkan hanya wishing ? Arr . Harap dia tak kisah la . OH MY dah lama tak jumpa dia . Berpuak puak pula rasa rindu ni (Y) Haha Sakai betul :P Esok kena balik asrama dah hoii ! Bosan ! Asrama memanggil ~ Sambil bernyanyi LALALALA . Haaa dah merepek . K Lahh tata :)
 Assalamualaikum ^_^