Blue Sky




I'm Aimi . 14 years old . Thanks coming :) Leave a word .




Older Post | Newer Post
Takmau Balik Hostel
Saturday, February 11, 2012 | 10:23 PM | 0COMMENTS


Assalam , 3 minggu dah kot tak silap dok dekat SMKAS . Kadang-kadang seronok la jugak , kadang-kadang , urm .. sabar jelah .. Baru-baru ni aku balik la sebab demam HOMESICK kot , kehkeh , dapat lah cuti dua hari sampai Isnin . Maksudnya esok lah yang kena balik hostel tuh . Oh My ! Aku tak mau !!! aku nak dok rumah lah . Kadang-kadang rasa macam nak mintak kat mak ja aku nak pindah sekolah lama balik iaitu SMKP . Sekolah tuh best la sebab sekolah petang , boleh bangun lambat sikit , asrama ? Kol 5 dah cacak depan pintu bilik air tu . Lagipun sekolah tuh boleh berulang , pi dengan abah :) wah seronoknya .. 
Nak tengok form 2 ni lah kalau stay kat situ lagi memang nak pindah lah . Ya Allah , aku nak sangat masuk MRSM panggilan pertama haritu aku dah tak dapat . Harap-harap  sangat aku dapat panggilan kedua ni . Berdoa tiap-tiap hari dah ni . Kawan-kawan aku semua pakat keluar habis dah . Minggu ni pulak khamis aku balik lagi :D happy time balik ja.. kalau bab blajaq takleh tangkap semua pon tak sampai 20% langsung .
K la bye . Nak nangis T_T