Blue Sky


I'm Aimi . 14 years old . Thanks coming :) Leave a word .




Older Post | Newer Post
Shopping di Scarfsweethoney
Sunday, December 18, 2011 | 11:38 AM | 1COMMENTS
Salam
Sebelum tu nak tanya sapa yang suka pakai tudung glamour style ?
Mesti korang suka kan ? Aimi pun suka sangat design kat sini . Cantik , simple dan menarik sangat . Harga pun berpatutan juga .

Jom tengok & jom shopping ~

Vintage Cloth 






Tudung Syria Humaira 





RM 35 SAHAJA ! 


Shawl Patch Rosie 


> RM 39 Murah-murah <

Pashmina Leopard ANNA 




 Yang ni best , RM 18 ja . Murah kan ? 


Selain tu kan butik Scarfsweethoney ni ada juga buat tutorial cara-cara untuk pakai shawl . Tutorial dia mudah untuk difahami . Nak try tengok ?





Amacam ? Senang nak faham kan ? Tergoda tengok design kat atas tu kan ? Apa tunggu lagi , tak kan tengok saja ? Ok jom terjah-terjah banyak lagi dekat sini  :

http://www.facebook.com/Scarfsweethoney
-http://www.scarfsweethoney.com/

scarfsweethoney@yahoo.com


Itu saja k . Tata belilah beli :D                                   


scarfsweethoney@yahoo.com


Itu saja k . Tata belilah beli :D