Blue Sky




I'm Aimi . 14 years old . Thanks coming :) Leave a word .




Older Post | Newer Post
Segmen : Kenapa Saya Bikin Blog? by Cik Eiyra
Monday, December 26, 2011 | 10:22 AM | 1COMMENTS


Salam , second segmen k .

Kenapa saya bikin blog ?

Why and why ? Haha ~ Acctually Cik Eiyra memang cute ! ( Ceh bodek pulak ) Ok , ada yang bikin blog cause nak Famaouse lah , blog boleh buat $$ ( ceng-ceng ) . Ohh noo ! Bagi aimi itu semua bukan motif aimi k . Okeyh aimi start berblogger since year 4 , but aimi biarkan saja couse time tuh tak tau hapa2 langsung . And my cousin HZ perkenalkan seorang gadis yang cute miutt ni kat aimi . And she is Lyssa Secret . I follow all the tutorial . Tutorial dia pon best :) Aikk dah lari tajuk pulak :') huhu . Okeyh acctually I create this blog just for my hubby . Aimi betul2 terpukau dekat KAKI BLOGGER dan luahan hati diorang . Seronok baca kisah hati orang dan kita pon boleh share about our life right ? Ok bagi aimi log ni dah sebahagian diary aimi . Apa2 masaalah blog saya tau :D Hoho ( gelak macam santa ) Blog memang best . Boleyh edit sini edit sana . Walaupun edit tak cantik tapi tetap puas hati :D Blogger apa lagi yang syok ? Okeyh blogger pon boleyh jadi macam FACEBOOK or dikenali sebagai MUKABUKU boleyh cari kawan baru . Macam '' I follow you , You follow me '' n korang pulak cari fb diorang . Then blogger tak semestinya harus dikenali ramai . Itu tak important k . Okeyh ! itu saja ! Hope be 1st tata Cik Eiyra 


Tagged tuk semua yang membaca :)