Blue Sky




I'm Aimi . 14 years old . Thanks coming :) Leave a word .




Older Post | Newer Post
Hadehh -.-
Saturday, December 31, 2011 | 9:53 AM | 4COMMENTS
Salam stalker semua :) Mula-II nak habaq ni HNY :D Okeyh masih ingat tak GA yang aimi buat haritu ? Thanks la cause join dan bagi kerjasama yang baik :) Okeyh ni satu masalah lagi ==' Kategory lucky number tu ada juga yang tau macam mana dapat kan ? Okeyh macam ni , sapa yag join GA aimi ha semua tuh la join :) number tuh random tuh aimi letak 12 coz huruf L kan number 12 , Hoho ( gelak macam santa ) Ni ada sorang pemenang LUCKY tak tuntut hadiah ni . Aimi nak post tak detail tak boleh lagi . Dah banyak hari juga ni . Aimi dah note dah kat shoutbox dia tapi tak dak feed back langsung ! Okeyh semperna tahun baru ni aimi nak RANDOM lain . Boleh dak ? Comment dulu kalau2 setuju kalau tak , tak palah :(