Blue Sky




I'm Aimi . 14 years old . Thanks coming :) Leave a word .




Older Post | Newer Post
Shh !
Sunday, October 2, 2011 | 8:36 AM | 0COMMENTS
Hye !
Hri neyh aku terfikir kenapa aku kena cari yang lain ?
sedangkan ada orang dok tunggu aku dah .
heishh !!
Aku tak fikir langsung . But now i'm know .
Tapi serious bukan aku yang mecej kata aku suka , kawan aku suruh , nak tengok dia .
Aku pon act la , tunggu gi . HAHA
Lu Kena Sama Wa !
Chou
Nasib hang tak tau sangat pasai blog or FB ne , Kalao tak err .
Tapi kalau aku gtw hang nanti mesti hang kata aku KAVER malu sebab hang nak permain aku .
Lorh buat apa ? Aku yanng bagi hang exicted lorh .
huhu !
Maybe hang saja tak tau .
Kawan aku memang kejam sikit , tapi takpe aku tak kesah .
Diorang spoting oww. Dia dah terjebak dalam LOVE ni dah bertahun since dia year 4 lg .
Ta percaya ? Tanya lar dia . huhu
Oke lah Kalau dah Tao jangan gitau dia .
Nak permain aku dia yang kena dulu huhu !
Aku suka dia , I'm love him larr..
neyh lar : >



Aku sayang gila dekat dia . LOVE FOREVER !
Aku tak la kongkong dia sangat yea . Tapi dia tak bagi aku kawan dengan W . Ish dia neyh teruk gila !
ehh .. aku benci dia gila2. Tapi aku pon tak bagi dye bergaul sangat ngan W tuh .
Hey W !!! GO to HELL larhh ! Middle Finger to you ! I hate You very Much ! FOREVER I'll Hate you. You disturb my Boy . And also my friend's boy ! I know you envy right ? Ahh.. If you want , find another boy plezz ! His mine ! So don't take him from me ! Now I'm very regreat what you do to My boy ! You know u make me hate u ! ahh ! I don't care about u ! 
GO U FROM MY LIFE !