Blue Sky




I'm Aimi . 14 years old . Thanks coming :) Leave a word .




Older Post | Newer Post
Ipoh ! I'm Comingg !
Friday, October 14, 2011 | 2:50 AM | 0COMMENTS
Wah ,,
X-cited aku . Hari ni aku boring gila . Tadi aku keluar gi pekan , Mood aku tak baik ,
ada ja nak mengamuk . Ok Ahad ni sekolah aku ada trip pergi Ipoh . Wah gi mane ?
Gi Lost World . Semangat gila aku . Tak sabar .

Erh . Kalau gi sana pula , kena ikut peraturan pulak dah . Takleh pakai seluar trek . Habis seluar apa ?
Seluar feet ? Arh My God !! Aku ta suka !!!!!! Tapi nak uad cam na , Terpaksa lah jugak.
errr...


Oke tada apa nak di cerita lagi sebab aku tengah membosan dah ne . Aku nak layan Youtube pulak . Nak menggilak . Karaoke at umah la . Nak berjimat katakan . Derhh . Oke !

TATATITITUTU