Blue Sky




I'm Aimi . 14 years old . Thanks coming :) Leave a word .




Older Post | Newer Post
Bty kea ?
Saturday, October 8, 2011 | 2:41 AM | 0COMMENTS
Hi
Tadi tertiba aku rajin sikit , aku pon menerjah blog orang .
Pastu aku ada buka satu belog neyh .
And aku baca entry dy :OMG !
Betoy ka sekarang ?
Oh tak buleyh macam neyh , Angry Bird tuh cartoon paling aku minat.
urm , tapi tulah hakikatnya .
Aku selalu gak main game tuh tapi aku silent , sebab aku tamao dengar bab* tu bunyi ,
buruk sangat . Dah la aku men sampai nak abes dah .
Urm tapi kalao kita suka yang lain buley ? bukan yang biru .
Aku cuke yang warna Merah ngan Kuning tu .
Urm thank you kak for the i4mation ..