Blue Sky




I'm Aimi . 14 years old . Thanks coming :) Leave a word .




Older Post | Newer Post
Raya
Wednesday, August 31, 2011 | 10:38 AM | 0COMMENTS
Hey Girls / Boys ! Thank read entry aku yang entah papa neh . Huhu ..
Wow , raya neh tak bape Best sangat . Maybe cause ada cousin yang tak balik .
Storey About RAYA , aku nk tanya korang , baju korang warna apa wei , ?
Aku dah jadi MISS PURPLE ! Wanna see ? Look :

Aku tao aku neh chantek pon .
Buad saket mata ?
Tutup mata toksah tengok !
Got it ? yeah !
Tak chantek kan ,? Nampak pulun sangat .
Setiap tahun aku raya kat rumah & agak petang aku balik la kampung .
Lima minit sampai dah . Dekat ?
~ Memang pun .
Duit raya tahun neh tak banyak pon . Dalam Empat Puluh Ringgit ja Kowt . Entah la aku pon tak count pon .
Pantang dapat duit asyik top up ja . Biasala layan BF .
Sudah jadi kebiasaan lorhh . Kalau mood baik top up larh , kalau tak gak la .