Blue Sky




I'm Aimi . 14 years old . Thanks coming :) Leave a word .




Older Post
Happy Birthdayy ~
Thursday, February 13, 2014 | 8:22 AM | 1COMMENTS

14th of February 2014 :D Its you birthday ! Yes youu ! NUR IZYANI BINTI OMAR ! Happy Birthday to my little cute , funny , awesome and superb friends :D Thanks sebab sudi jadi kawan aku even aku ni tak baik mana pon . Thanks sebab selalu teman aku selama ni :D aku appriacate gilaa dekat hang . Thanks lagi sebab tolong aku buat BA , dan berbagai tolongg yg dicurahkan * aiceyh :D Anda dah tuaaa ! yeayyy !

Firstly , 2 tahun kita bersama right ? Paling sedih time kita kena tukar kelas tu . Sekarang kita pon macam kureng masa nak bersama kan ? Hang dengan kerja hang , aku dengan kerja akuu . Bila pikir balik , Weyhhh ! aku nak kita macam duluu balik ! Buat hingaq sama-2 . Jerit sama-2 ! Aku rindu semua tuu . Yang paling penting nak duduk sekali ngan hang ! Boleh gadohh , ligan dan banyak lagii ! Even kelas lain-2 kita still kawan right ? Thank youuuuu !

Second , kalau lah tahun depan kita tukar sekolah ka apa kaaa .. jangan lupa aku tau . Jangan lupa kawan yang lain . Jangan nangis macam kat bilik prep tuu -_- Its such a funny things ! Biar org kata JAUH DIMATA DEKAT DIHATI . aku minta tolong doakan untuk bahas akuu ni okay :D Aku takut sebenarnyaaa :D Sokongan mu amat diperlukannn :D 


Weyp ! Aku sayang hang . Sayang gila-2 ! Jujur dari hatii :D Sorry kalau terasa ka apa dengan perangai aku nii :/ Sorry kalau kami panggil hang KAK RO . Maybe hang tak suka . Tapi percayalah ! satu hari nanti hang akan rindu suara kami nak panggil hang centuu :D Okay :D 






Lastlyy , 

aku dengan budak perempuan yang lain wish u luck in life  ! study hard ! study smart ! 


HAPPY BIRTHDAY TO YOUU ~
HAPPY BIRTHDAY TO YOUU ~ 
HAPPY BIRTHDAY TOOO KAK ROOOO ~
HAPPY BIRTHDAYY TOO YOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU ~